Jacheta din blană naturală pentru stiluri nonconformiste

Îți dorești o ținută în tendințe, nonconformistă, dar care să îți ofere protecție termică și confort pe durata iernii? Nu a fost niciodată mai simplu să obții toate aceste lucruri cu o singură piesă vestimentară – jacheta din blană naturală. Descoperă în cele ce urmează ce tipuri de geci și jachete să alegi, dar și felul în care să le asortezi pentru a obține outfituri iconice.

Modele de jachete si geci pentru femei îndrăznețe

Dacă îți dorești să îți pui în valoare personalitatea cu ajutorul ținutelor tale, trebuie să ai întotdeauna o piesă vestimentară care să treacă de bariera cotidianului și să te facă să strălucești, uneori chiar la propriu. Atunci când temperaturile sunt scăzute, gecile și jachetele sunt cele mai vizibile și poți profita de acest lucru. Iată 3 sugestii de geci și jachete din blană naturală potrivite pentru un stil nonconformist:

Jacheta bomber este de departe cea mai îndrăgită haină de iarnă. Aceasta poate fi purtată la orice ocazie, are un croi foarte comod și este extrem de călduroasă. Dacă vei alege o jachetă bomber din blană naturală, te vei bucura de confort sporit, iar pe lângă faptul că te vei simți fabulos, vei arăta minunat.

Jacheta biker este un model foarte versatil, care are o istorie îndelungată în spate. Aceasta a trecut testul timpului și continuă să iasă în evidență prin accesoriile metalice cu care este decorată, prin cusăturile evidențiate, dar și prin aspectul rebel pe care îl inspiră.

Jacheta din piele în culori metalice este un obiect vestimentar aparte, care provoacă adesea creativitatea purtătoarelor. Geaca gri metalizat este cu siguranță alegerea celor mai multe femei care îndrăznesc să fie diferite. Frumusețe acestui model constă în felul în care reușești să armonizezi cromatic ținuta într-un mod cât mai original.

Istoria jachetei bomber

Jacheta bomber a apărut cu mult timp în urmă și are o poveste foarte interesantă. Acest model a fost creat pentru uniformele militare, fiind apoi preluat și în vestimentația piloților. Datorită croiului confortabil, jacheta a fost îndrăgită rapid și de civili și au apărut mai multe variante de materiale sau imprimeuri. În plus, în perioada 1950-2000, jacheta bomber a fost purtată în multe roluri iconice, interpretate de actori precum Tom Cruise, Robert De Niro și Harrison Ford, fapt ce i-a crescut exponențial popularitatea. Deși inițial a fost destinată bărbăților, designeri din toată lumea au adaptat acest model și pentru femei. Au creat nenumărate variații și au făcut din acest model un must-have în orice garderobă.

Cum asortezi jachete din blană naturală în ținute nonconformiste?

Jachetele din blană naturală sunt un element statement în orice ținută, fie că vorbim despre un stil clasic sau unul modern. Dacă îți dorești să adopți un outfit nonconformist, alege să combini haina de blană cu elemente vestimentare care sunt în contrast stilistic cu aceasta. Spre exemplu, poartă o jachetă bomber supradimensionată cu o rochie mulată, scurtă și cizme peste genunchi sau alege să combini o jachetă din blană naturală până la nivelul taliei, într-o culoare electrică, cu o pereche de jeanși tip boyfriend și o pereche de bocanci masivi, lăcuiți. Dacă vrei să oferi un plus de personalitate ținutei, poți opta pentru contrast cromatic.

You might also like