Iuliana Beregoi a împlinit 18 ani și si-a facut cadou de ziua ei o masina

Idolul Generației Z a devenit majora si in weekend a sarbatorit la Arenele Romane, în fața a mii de oameni. Iar de ziua ei, chiar pe data de 13 iulie, a avut parte de o petrecere in unde si-a facut cadou o super masina.

Iuliana Beregoi cu familia

 

Baloane, masina, muzica buna, gustari, dulciuri si prieteni multi, unii cunoscuti sau copii normali, alaturi de jurnalisti si reporteri de televiziune. Asa a fost la petrecerea de majorat a Iuliana Beregoi.

fabio, Iuliana beregoi si ionel istrati

Solista a sarit dimineata cu parasuta si apoi a petrecut cu pretenii si familia. Sora Ana i-a fost alaturi, parintii, Cezar Alexa, Mihai Ungureanu – Hugo, multi tiktok-eri, solistii Aura B sau Fabio Nita, dar si Ionel Istrati din Moldova sau Catalin Maruta.

aura b

 

Inainte de ziua ei solista a avut concert la Arenele Romane din București. Artista a sărbătorit majoratul pe scenă, alături de mii de fani, care au venit să o felicite și să se distreze împreună la Arenele Romane din București. Artista a fost la înălțime. Și-a surprins fanii printr-o ieșire pe scenă dintr-un tort imens, făcut special cu logo-ul evenimentului și chipul ei. Iuliana a cântat cele mai bune…

Citeste continuarea Aici

You might also like