Iulia Vantur va prezenta „Gala UCIN”

Peste doar 3 zile, Gala UCIN (aflata la 50 de ani de la infiintare) va avea loc la Opera Nationala din Bucuresti (care isi sarbatoreste si ea Centenarul atestarii documentare in acest an). Se anunta  un eveniment care prin anvergura ameninta sa rivalizeze cu oricare Gala similara. 

 Cinematografia romaneasca isi  va premia succesele si isi va onora valorile intr-un spectacol plin de emotie care va fi transmis live pe canalul tv Cinemaraton, VoYo.ro si pe pagina de Facebook Gala UCIN luni, 20 septembrie, astfel: de la ora 18:00  – “Covorul Rosu” si de la 19.30 –  Gala UCIN.

 Dupa ce invitatii si participantii vor putea fi admirati, fotografiati si intervievati pe covorul rosu de la intrarea in Opera Nationala,  vor fi asteptati in Sala Mare a Operei Nationale de catre gazdele serii Iulia Vantur ( actrita internationala de cinema) si Laurentiu Damian (Presedintele Uniunii Cineastilor din Romania).

Ei vor invita pe rand in scena pentru decernarea premiilor la fiecare din cele 20  categorii (pentru care un Juriu format din actrița Tora Vasilescu, criticul de film Mihai Fulger, directorul de imagine Gabriel Kosuth si regizorul Doru Nitescu si prezidat de…

Citeste continuarea Aici

You might also like