Ion Ţiriac: „Nu știu, când o începe Putin să spună ‘România și Polonia’… Suntem foarte aproape”!

Ion Țiriac a vorbit despre războiul din Ucraina și a spus că România poate deveni oricând următoarea țintă a Rusiei. Omul de afaceri a dezvăluit că a fost aproape de a-l întâlni pe președintele Vladimir Putin (alături de Ilie Năstase) și că a luat masa cu Donald Trump.

Ion Țiriac și întâlnirea ratată cu Vladimir Putin

În opinia sa, „Noi putem să jucăm un rol mult, mult, mult mai înalt (n.r. în războiul din Ucraina). Într-o formă de diplomație, decât într-o formă belică. Suntem foarte aproape de Rusia. Și ca istorie, de atâtea sute de ani, tot mereu am avut de-a face cu rușii, rușii, rușii… Nu știu, când o începe Putin să spună ‘România și Polonia’… Suntem foarte aproape!

Nu mi-e teamă pentru că sper că rațiunea prevalează. Că o fi Biden, că o fi Putin, NATO, domnul Geoană… Însă trebuie ținut cont că noi suntem cei mai aproape geografic! Eu sunt ăla cel mai aproape.

 

Nu l-am cunoscut (n.r. pe Vladimir Putin) cum l-am cunoscut pe Trump. Știți foarte bine că Putin este președintele de onoare al Federației Internaționale de Judo. (n.r. a fost suspendat din funcţie). Eu și Năstase trebuia să mergem să…

Citeste continuarea Aici

You might also like