Ioana Ignat a lansat single-ul „Te caut iar”

Ioana Ignat lansează piesa „Te caut iar”, o piesa despre o poveste de dragoste încheiată. „Te caut iar” este una dintre melodiile care se vor găsi pe primul material discografic al artistei, care urmează să fie lansat în decursul acestui an.

Despre cea mai nouă lansare, Ioana Ignat declară: „Piesa „Te caut iar” este o creație muzicală de care sunt foarte mândră. Am colaborat pentru piesa asta cu o echipă tare mișto, cu care deja am zeci de sesiuni făcute. Îndrăgesc această creație tare mult și abia aștept să o cânt live.”
Muzica și versurile piesei aparțin Ioanei Ignat, artista fiind cunoscută pentru talentul său în compunerea muzicii, ia pe partea de producție a lucrat alături de Ionescu Nicolae Daniel șiKiseleff Adrian, iar mix&master-ul aparține lui MădălinRoșioru.

Streaming Link: https://ioanaignat.com/tecautiar/

În toamna anului trecut, Ioana Ignat a fost invitata lui Ronan Keating în cadrul unui festival din România, unde au cântat împreună hit-ul „If Tomorrow Never Comes”, pentru prima oara în 20 de ani în formulă de duet, iar Ioana a fost vocea specială care a completat interpretarea live.
Din 2017 până…

Citeste continuarea Aici

You might also like