Ioana Ignat a depășit pragul de 100.000.000 vizualizări la piesa „Nu mă uita”

Ioana Ignat sărbătorește peste 100.000.000 de vizualizări pe canalul său de YouTube la videoclipul piesei „Nu mă uita”. Ioana este unul dintre puținii artiști din România cu un videoclip care depășește acest prag.
Videoclipul piesei „Nu mă uita” a fost lansat în cadrul unui eveniment în urmă cu câțiva ani și a fost realizat de către Ionuț Trandafir.
Piesa a fost compusă integral de către Ioana Ignat, muzică și text, la fel ca și alte melodii lansate de către artistă, cu productie de Ionut Rad.
Ioana Ignat a adunat până în prezent peste 400.000.000 vizualizări la videoclipurile lansate, atât pe canalul său de YouTube, cât și pe alte conturi, pentru colaborările pe care le-a avut de-a lungul celor șase ani.

„Sunt foarte recunoscătoare că atât de mulți oameni au rezonat cu povestea mea. E mare satisfacția când muncești, îți pui sufletul pe tavă și vezi rezultate atât de frumoase. Mă simt mult mai motivată să fac în continuare ceea ce imi place și să împărtășesc cu toată lumea trăirile mele prin muzică”, a declarat Ioana Ignat.

De acest prag, de 100.000.000 de vizualizări, se apropie și videoclipuri precum…

Citeste continuarea Aici

You might also like