INTERVIU – Willy William, artistul care l-a impresionat pe Obama, marturii despre proiectele muzicale din 2022: „Fiecare artist evolueaza odata cu trecerea timpului” – VIDEO

Ulterior, Willy William a lansat „Mi Gente” alături de J. Balvin. Piesa a fost primită cu brațele deschise de către publicul din toată lumea, iar în prezent are peste 3 miliarde de vizualizări pe YouTube. De altfel, la momentul lansării, în urmă cu patru ani, Barack Obama a afirmat că „Mi Gente” este piesa lui preferată.

Din acel moment și până în prezent, Willy William a lansat piese care s-au transformat în adevărate hituri.

Printre ultimele piese lansate de Willy William se numără „Trompeta”, lansată în 18 februarie, care are deja peste 3,8 milioane de vizualizări pe YouTube. De asemenea, în 25 martie, Willy William a lansat piesa „Solo”, inspirată din celebra piesă „Lonely” a lui Akon, alături de will.i.am și Lali.

Willy William a vorbit, într-un interviu pentru fanii săi, despre inspirația din spatele piesei „Trompeta”, despre diferențele dintre această piesă și „Ego”, dar și despre planurile pe care le are acum, când restricțiile au început să se ridice peste tot în lume.

Redăm, mai jos, interviul integral:

Care este povestea din spatele piesei „Trompeta”?

Willy William: Povestea din spatele…

Citeste continuarea Aici

You might also like