Interviu Laurentiu Paicu: „Nu cred ca voi face niciodata publica casa mea, cred ca trebuie mereu sa existe elementul de mister”

Laurentiu Paicu este arhitect si designer de interior si l-am tot observat la evenimente mondene fara sa stim cine este fiind o persoana extravaganta. Iata ca am aflat cine este in realitate si de aceea i-am solicitat un interviu pe care il puteti citi in continuare.

Bravonet: Ne poti pentru inceput cine este Laurentiu Paicu si cu ce te ocupi exact?

Laurentiu Paicu: Ca profesie, sunt un Arhitect si Designer de interior si ma pot considera un artist si un vizionar. Tot ce inseamna arta vizuala m-a fascinat din totdeauna si ma bucur ca pot manifesta acest lucru prin proiectele pe care le fac. Ma bucur foarte mult de fiecare data cand primesc complimente pentru creatiile mele, pentru ca inseamna ca au starnit o emotie in privitori si o atractie constienta. Iar dupa ani de zile de practica si studii in domaniu, am ajus la un stagiu in cariera in care sunt clasificat si vazut ca fiind un profesionist in ceea ce inseamna arhitectura si designul interior.

Unde te ai nascut si ce pasiuni ai avut in copilarie?

Sunt ardelean din orasul sasesc Orastie Hunedoara, din regiunea dacica Sarmizegetusa Regia. De cand eram mic am fost atras de arta. Pictam pe pietre si sticla, apoi aceast hobby a…

Citeste continuarea Aici

You might also like