Interviu Kayla: „Mi-as dori un featuring cu Emilian”

La cei 17 ani ai sai Carla Constantin, Kayla pe numele sau de scena a lansat prima ei piesa si a colaborat cu producatorul Alin Nicodim, Tabara care este eleva la Colegiul Mihai Viteazul din Ploiesti ne-a povestit mai multe despre piesa lansata, „4 AM” dar si despre viata ei in interviul exclusiv pe care ni l-a acordat si il puteti citi in continuare.

Bravonet: Ce ne poti spune despre prima piesa lansata, „4 AM”?
Kayla: Piesa a fost compusa impreuna cu Alin Nicodim in studio-ul HMT Production. Melodia reflecta fiecare moment in care dragostea loveste puternic. In adolescenta si nu numai, ne putem indragosti de persoana gresita, si inevitabil trecem prin starile de suferinta in care pana si somnul isi pierde efectul. Am compus piesa mai mult dintr-un impuls, fiind la varsta adolescenței, trec prin multe schimbari si sentimente. M-am lasat inspirata de oamenii din jurul meu, prieteni, colegi si de fiecare moment in care am simtit ca sunt indragostita, si am realizat ca toti trecem prin aceeasi stare cand ne indragostim.

Ce ne poti spune despre tine?
Ma numesc Constantin Carla, sau Kayla, am 17 ani si sunt din Ploiesti, Judetul Prahova. Muzica pentru mine a fost un lucru langa…

Citeste continuarea Aici

You might also like