Interviu Aura B: „2022 este anul dedicat carierei mele”

Dupa ce in 2021 a lansat „Quedate Aqui” Aura B revine in forta anul acesta cu o multime de noutati despre care ne-a povestit mai multe intr-un interviu exclusiv pe care il puteti citi in continuare. Solista a marturisit in exclusivitate ce a pregatit anul care a inceput dar si alte detalii.

Bravonet: Cum a fost anul 2021 pentru tine? Ai lansat videoclipul piesei „Quedate Aqui” si iar acum am vrea sa ne spui ce pregatesti?
AuraB: Asa e, anul 2021 a fost unul bunicel, plin de calatorii, unele de placere, altele in interes profesional. Am reusit sa termin niste proiecte muzicale foarte bune, chiar si o colaborare cu Vic G, un talentat rapper columbian, proiect care va fi lansat anul acesta, dar mai vin cu surprize muzicale foarte placute. Un alt proiect important pe care am reusit sa-l termin este colaborarea cu Mattyas, o piesa scrisa de Andy Robert (Any1) si de Emanuela Oancea Pertea si care va fi pe gustul multora, este o piesa foarte dansanta, cu un ritm care pur si simplu nu te lasa sa stai jos. Proiectul cu Vic G a fost o mare provocare pentru mine, dar nu va spus tot, veti auzi despre ce este vorba la momentul potrivit. O alta colaborare am avut’o si cu Mr Shyne,…

Citeste continuarea Aici

You might also like