INNA, cel mai ascultat artist român la nivel internațional de pe YouTube, a susținut un concert în Mexic în fața a peste 373 000 de oameni

YouTube a sărbătorit 10 ani de când este în România, prilej cu care artiștii și creatorii de conținut au fost premiați pentru rezultatele deosebite pe care le au pe platformă.

Printre câștigători se numără și INNA, desemnată artistul român cel mai ascultat pe YouTube la nivel internațional.

”Transmit toată iubirea mea fiecărei persoane care crede în mine și care îmi ascultă muzica în fiecare colț al lumii, mulțumesc pentru toată susținerea”, a spus INNA.

De curând, artista a susținut un concert în Veracruz, Mexic, la festivalul Cumbre Tajin, unde a cântat pe aceeași scenă cu Steve Aoki și Juan Magan în fața a peste 373 000 de oameni, un număr record de participanți la un festival, într-o singură zi.

Anul a început în forță pentru INNA cu lansarea ”Just Dance” care include 6 piese compuse și produse pe durata a 16 zile, timp în care a stat izolată în Dance Queen’s House în cadrul celei mai lungi sesiuni, aflată la cei de-al treilea sezon.

Tracklist-ul albumului include ”I’ll Be There”, “Just Dance”, “Nothing I Won’t Do”, “Something About You”, “Start a Fire” și ”We Should Get Lost”, piese…

Citeste continuarea Aici

You might also like