În ultimii 10 ani, aproape 400 de oameni din toată lumea au murit încercând să își facă selfie-ul perfect

Selfie-urile şi alte imagini realizate special pentru a ţine conturile de social media active fac din ce în ce mai multe victime.Deseori cadrul perfect înseamnă de multe ori expunerea la pericol. Sunt tineri care urcă pe vagoane de tren ori se filmează în timp ce conduc cu viteze amețitoare. Şi am văzut cum totul se poate termina cu o tragedie.

Astfel, în ultimii 10 ani, aproximativ 400 de oameni din toată lumea au murit încercând să își facă selfie-ul perfect. Fie că s-au electrocutat, au făcut accident sau au fost atacați de animale sălbatice, cu toții au avut un singur gând: faima pe internet.

Totodată, Valentin Stan a declarat:

 Cel mai bine înțelegem fenomenul și inconștiența dacă ne uităm la ceea ce a făcut o femeie din Statele Unite. A avut un accident pe un lac înghețat, mașina se scufunda, însă ea, ca prin minune a ieșit din automobil. În mod normal, ce ai face? Ai suna la numărul de urgență și ai striga după ajutor, nu? Iată ce a făcut femeia. Selfie-uri. Da. Selfie-uri.

În plus, imaginile cu femeia au făcut înconjurul lumii. Problema este că oamenii care fac asemenea gesturi nu realizează niciodată pericolul. La…

Citeste continuarea Aici

You might also like