În România, s-au înregistrat temperaturi extrem de joase în termometre, iar gerul le-a dat tuturor bătăi de cap.

Românii au fost uimiți în momentul în care frigul a pus stăpânire pe țară, mai ales pentru că ultima perioadă a venit cu o vreme destul de blândă. Temperaturi extrem de joase s-au înregistrat în termometre, iar gerul le-a dat tuturor bătăi de cap.

 Ce temperaturi o să se înregistreze

Astfel, în data de 24 ianuarie, s-au înregistrat minus 21 de grade în Târgul Lăpuș, din județul Maramureș, dar și în municipiul Dej din județul Cluj. De asemenea, un strat de zăpadă de peste 2,2 metri s-a așternut la Bâlea Lac, în munții Făgăraș. Între timp, minus 20 de grade au fost în Dumbrăveni, din județul Sibiu.

În următoarele zile, vremea o să fie geroasă. Luni, 24 ianuarie, temperaturile maxime o să ajungă între 8 și 2 grade Celsius, astfel că românii nu o să se bucure de căldură. Cerul o să fie variabil, cu înnorări în regiunile estice și sud-estice, iar temporar o să ningă slab.

De asemenea, vântul o să sufle slab și moderat, însă intensificări o să existe în Moldova, Dobrogea, estul Munteniei, dar și în zona Carpaților Meridionali, în special la altitudini mari. Nici românii care locuiesc în București nu scapă…

Citeste continuarea Aici

You might also like