În prezent, Rusia se confruntă cu multe echipamente de război avariate

La cinci luni distanță de când a început războiul, Rusia pare că se află într-o dilemă. Trupele au încetinit, având în vedere ofensiva venită din partea militarilor ucraineni.

În contextul serviciilor de informaţii britanice, trupele ruseşti şi-ar fi încetinit înaintarea în Ucraina din cauza vehiculelor de luptă avariate. La peste cinci luni de la lansarea asaltului în Ucraina de către Vladimir Putin, s-ar părea că trupele ruse încetinesc.

Acestea au confirmat serviciile de informaţii britanice, luni, 25 iulie, precizând că repararea vehiculelor de luptă avariate „frânează înaintarea atacatorilor”. Acest lucru se referă la mii de tancuri sau camioane de aprovizionare pe care războiul din Ucraina nu le-a cruţat.

Rusia se confruntă cu echipamente avariate

În urma unor informaţii, pe 18 iulie, serviciile de informaţii au descoperit un atelier de reparaţii rusesc la circa zece kilometri de frontiera ucraineană, unde aşteptau nu mai puţin de 300 de vehicule avariate.

Însă, nu numai echipamentele avariate le fac probleme ruşilor. Lipsa de oameni se face simţită din ce în ce mai mult. Aceste două probleme ar explica o înaintare…

Citeste continuarea Aici

You might also like