În curtea palatului lui Viktor Medvedciuk, s-a descoperit un cub imens acoperit cu o plasă de camuflaj

Politicianul ucrainean prorus Viktor Medvedciuk a fost arestat în cursul zilei de marți, însă de abia acum, o descoperire fără precedent a fost făcută chiar în curtea vilei acestuia.

În urmă cu doar câteva ore, administraţia de la Kiev a venit cu noi detalii despre politicianul ucrainean prorus Viktor Medvedciuk, care a fost arestat în cursul zilei de marți. Menționăm faptul că Medvedciuk este considerat un apropiat al preşedintelui rus Vladimir Putin și a fost capturat marţi de agenţi ai Serviciului ucrainean de securitate (SBU).

În ceea ce privește acuzațiile aduse la adresa acestuia, Administraţia de la Kiev spunea despre opozantul ucrainean că intenţiona să aibă contacte cu agenţi ai Serviciului Federal de Securitate rus (FSB) în regiunea separatistă moldoveană Transnistria, după care urma să fie transferat la Moscova.

Concret, Medvedciuk a fost capturat la periferia Kievului, în timp ce se îndrepta spre frontiera Ucrainei cu Transnistria, o regiune separatistă moldoveană în care sunt trupe ruse. Autorităţile ucrainene îl acuză pe Viktor Medvedciuk de trădare, dar acesta a negat acuzaţiile.

Rusia neagă orice fel de…

Citeste continuarea Aici

You might also like