În ce fel a schimbat pandemia modul în care mâncăm

În cei doi ani ai pandemiei de Covid au adus schimbări pe toate planurile, inclusiv în modul în care oamenii mănâncă.

Astfel, în timp ce unii au fost mai atenți la alimentele pe care le consumă, alții au înlocuit adesea alimentele nutritive cu unele ușor de consumat, care oferă o senzație imediată de sațietate (de regulă carbohidrați) și au avut un program haotic al meselor principale ale zilei. Din cauza opțiunilor reduse și accesului limitat la restaurante, tot mai mulți oameni înlocuiesc mâncărurile tradiționale cu gustări.

Iar, cei care spun că obiceiurile lor alimentare s-au îmbunătățit, în ultimul an și jumătate raportează un consum crescut de legume și fructe ca fiind una dintre îmbunătățirile pe care le-au pus în practică, în paralel cu alegerea unor alimente de calitate mai bună și cu consumul crescut de mâncare gătită acasă.

În plan mondial, Pandemia și-a pus amprenta și asupra modului în care mâncăm, în moduri diferite în cazul celor care muncesc de acasă față de cei care s-au aflat în prima linie, nu doar personal medical și de ordine publică, ci și vânzători, personal de relații cu publicul etc….

Citeste continuarea Aici

You might also like