În ce domenii şi ce salarii afişează eJobs România în piaţa muncii?

Salario, comparatorul de salarii realizat de eJobs arată ce sumă  primiesc lunar cei care vor fi angajaţi într-un anumit domeniu. Însă, de această dată, platforma afişează ce salarii vor câștiga şi în ce domenii de activitate.

Se dau salarii de 4.000 de lei pe lună! Ce trebuie să faci pentru această sumă

Românii care doresc să lucreze în acest domeniu ar trebui să știe că un asistent auditor primește un salariu lunar de 2.700 de lei, un auditor câștigă în medie 3.700 de lei pe lună, în timp ce un consultant fiscal are un salariu lunar de 4.000 de lei, potrivit Salario.

Este de menționat faptul că acest comparator de salarii funcționează pe baza datelor introduse de către utilizatori. Astfel, cu cât mai mulți oameni introduc date, cu atât informațiile sunt mai concrete.

În plus, românii interesați trebuie să știe că cele mai mari salarii le pot primi, în general, dacă lucrează în orașe precum București, Timișoara sau Cluj-Napoca, iar acest lucru nu este întâmplător. În aceste orașe își au sediile cele mai mari patru companii de audit din lume, după cum spune Roxana Drăghici, directorul de vânzări al eJobs…

Citeste continuarea Aici

You might also like