În Bucureşti, problemele legate de furnizarea apei calde și căldurii nu se vor termina prea curând, ci din contră

În activitatea socio-administrativă a Bucureştiului, traversează o perioadă extrem de dificilă pentru o mare parte dintre locuitori. La momentul actual în București există peste 3.000 de blocuri care se confruntă cu probleme la apă și căldură, aceasta fiind cea mai mare avarie pe care Capitala a avut-o vreodată.

În prezent, Termoenergetica susține că unul din 10 blocuri nu are căldură, iar un bloc din 3 nu beneficiază de apă caldă. Totodată, compania a mai spus că țeava poate să se spargă atât iarna cât și vara, din cauza temperaturilor, adăugând că rețeaua este extrem de veche.

În opinia sa, „Țeava se poate sparge oricând… vara, iarna, când e ger sau nu. O problemă este această variație mare de temperatură între noapte și zi. Dar cauza principală este vechimea rețelei”, a spus Claudiu Crețu. Pe de altă parte, Termoenergetica estimează că cele mai multe avarii vor fi remediate în cursul zilei de miercuri.

De altfel, problema căldurii și a apei calde din Bucureşti nu este una nouă. Bucureștenii care stau la bloc se confruntă de ani de zile cu astfel de situații neplăcute, iar edilul Nicușor Dan știe cine sunt…

Citeste continuarea Aici

You might also like