În a doua parte a lunii martie, în anumite zone ale țării se resimte primăvara, pe când în altele frigul continuă

În cea mai recentă prognoza meteo, pentru a doua parte al acestei luni, ANM anunţă că în anumite zone ale țării se resimte primăvara, pe când în altele frigul continuă, spun meteorologii.

Astfel, meteorologii a publicat prognoza meteo pentru cea de a doua jumătate a lunii martie. Vremea o ia razna în aproape toată țara și de asemenea vor fi prezente și precipitații, dar și temperaturi scăzute.

-În contextul meteorologic, în Banat, vremea va continua să se încălzească la începutul intervalului de prognoză, astfel că se va apropia de un regim caracteristic perioadei. Temperaturile maxime ajung până la 12 grade, iar cele minime ajung până la 2 grade, însă apoi se va răci treptat, iar temperaturile vor coborî spre valori diurne mediate regional de 6 grade şi nocturne de -6 grade, caracterizând o vreme deosebit de rece.

Pe de altă parte, în cea de a doua săptămână a intervalului, primăvara se resimte. Temperaturile maxime ajung până la 14 grade, în timp ce minimele ajung la două grade. Totuși, precipitaţiile se vor semnala pe arii extinse în data de 16 martie, iar trecător şi izolat pe aproape tot intervalul.

-Și în…

Citeste continuarea Aici

You might also like