Idei de amenajare a bucătăriei, indiferent de spațiul de care dispuneți

Amenajarea unor spații mai puțin generoase poate fi o adevărată provocare, mai ales dacă este pentru prima dată când vă implicați într-o astfel de misiune. Când vorbim, de pildă, despre o bucătărie de mici dimensiuni, este esențial să vă asigurați că valorificați fiecare metru pătrat și că gândiți întreg proiectul în așa fel încât funcționalitatea să se îmbine perfect cu designul armonios.

Puteți lua în calcul varianta de a apela la serviciile unui designer de interior, mai ales dacă nu dispuneți de foarte mult timp, însă, dacă simțiți că puteți duce la bun sfârșit, pe cont propriu, acest proiect, atunci ați ajuns în locul potrivit. În rândurile următoare vă prezentăm câteva idei de amenajare a bucătăriei, ușor de pus în practică atât pentru spațiile de dimensiuni generoase, cât și pentru spațiile în care fiecare metru pătrat trebuie valorificat la maximum:

 

Orientați-vă către o schemă cromatică deschisă

Culorile deschise creează impresia unui spațiu mai mare, mai aerisit, motiv pentru care vă încurajăm să le valorificați în schema cromatică a bucătăriei dumneavoastră, indiferent de…

Citeste continuarea Aici

You might also like