IdeaMan împlinește doi ani de când s-a înființat

deaMan a împlinit pe 25 aprilie 2022, doi ani de la înființare și totodată, doi ani de când s-a lansat pe piața presei din România. Vlad Avarvari, fondatorul site-ului a ales să sărbătorească acest lucru printr-un mod inedit.

IdeaMan.Ro ( https://ideaman.ro/ ) este un site dedicat tuturor iubitorilor de divertisment, muzică bună, noutăți muzicale, artiști de succes sau interviuri cu personalități publice.

În cei doi ani de zile, ideaman s-a impus foarte bine pe piața presei online din România, având sute de mii de accesări și recenzii pozitive.

Cine este Vlad Avarvari?

Vlad Avarvari este un tânăr jurnalist care și-a căpătat repede notorietatea, fiind cunoscut și ca ,, PR-ul vedetelor”, dar și ca ,, băiatul care a revoluționat învățământul românesc.” În prezent, tânărul de doar 22 de ani se poate bucura de o experiență vastă în domeniu, fiind jurnalist la ProTv, DigiFm, Radio România Actualități, TVR1 sau Evenimentul Zilei. Pe lângă toate astea, Vlad are și propria agenție de PR și Talent Management -Idea Man PR Agency.

 

,, Wow!! Au trecut deja doi ani de când am lansat IdeaMan și nu îmi vine să cred că am realizat…

Citeste continuarea Aici

You might also like