Horia Constantinescu: principalul obiectiv este de a elimina practica dublului standard la produsele aduse în România din Occident

Horia Constantinescu, noul președinte ANPC, a fost invitat să prezinte publicului planurile sale cu privire la instituția pe care o conduce. Unul dintre obiectivele sale este de a elimina practica dublului standard la produsele aduse în România din Occident.

În opinia sa, „Aveam să descoperim că românilor nu le place concentratul de portocale, deoarece nu îl primesc în băutura carbogazoasă pe bază de portocale. În Franța era 5% concentrat de portocale, în România era E400 cu arome de portocale. Avem să aflu de la un mare producător de iaurturi că românilor nu le place grăsimea provenită din laptele de vacă. Și-ar dori, probabil, rumeguș”, povestește Horia Constantinescu despre întâmplările prin care a trecut în anul 2019, când a mai fost, o dată, președinte ANPC.

 

În contextul socio-comercial, el le-a transmis reprezentanților companiilor respective faptul că românii „nu sunt pelicanii Europei”. Însă, acest proiect urmează să fie reluat de Horia Constantinescu cu obiectivul de a elimina această practică a dublului standard.

Astfel, „Am rugat să fie tradus că România nu este ladă de gunoi și că noi nu suntem pelicanii…

Citeste continuarea Aici

You might also like