Gruparea de hackeri Killnet cere eliberarea românului Ioan Feher

Gruparea de Hackeri Killnet  lansează un avertisment României şi cere eliberarea lui Ioan Feher, românul de 23 de ani care locuiește în Marea Britanie și care se presupune că ar fi făcut parte din această grupare.

Într-un mesaj postat pe Telegram, hackerii fac un apel la Guvernul României, precizând că Ioan Faher nu are nicio legătură cu gruparea. Totodată, aceștia susțin că tânărul trebuie lăsat în pace, indiferent dacă susține sau nu Rusia.

În contextul avertismentului, gruparea adaugă că în cazul în care tânărul nu va fi eliberat în 48 de ore, hackerii vor distruge România, dar și Marea Britanic și Republica Moldova.

Astfel, “Fac un apel la Guvernul României! Această persoană nu are nimic de-a face cu Killnet! A fost membru al grupului Telegram. Cum poți să le spui oamenilor tăi că un tip ne-a ajutat cu atacurile?

E o prostie. Aveați nevoie de orice persoană care să ia vina pentru prăbușirea României. Lăsați-l în pace. Dacă susține Rusia, asta nu înseamnă că este un infractor. Dacă nu este eliberat în 48 de ore, voi distruge România, Marea Britanie și Moldova”, a transmis gruparea rusă.

Mai mult,…

Citeste continuarea Aici

You might also like