Greva de la STB agită apele în partidul PSD

În contextul politico-social, liderul PSD Marcel Ciolacu i-a reproșat Gabrielei Firea că greva de la STB București va afecta imaginea partidului, în condițiile în care liderul de sindicat care a oprit autobuzele în depouri este și consilier general PSD. Prin urmare, Gabriela Firea i-a cerut liderului de sindicat Vasile Petrariu să demisioneze  atât din partid cât și din Consiliul General, susțin surse politice pentru ziare.com.

În acest sens, Petrariu, unul dintre apropiații Gabrielei Firea, s-a conformat imediat. De altfel, liderul sindical a făcut și campanie pentru Firea în 2020, când actualul ministru pentru Familie a pierdut confruntarea cu Nicușor Dan pentru primăria Capitalei.

În prezent, Vasile Petrariu, liderul sindicaliştilor STB, a anunţat că îşi dă demisia din PSD şi din Consiliul General, pentru a nu mai exista discuţia privind politizarea grevei lucrătorilor de la Societatea de Transport Bucureşti.

Astfel, ”Vă transmit un singur lucru, domnule Primar General: astăzi îmi dau demisia din funcţia de Consilier General şi din Partidul Social Democrat. Acest protest nu are nicio conotaţie politică. Dumneavoastră aveţi…

Citeste continuarea Aici

You might also like