Gimnastele României sunt pregătite de cei mai buni coregrafi din lume

În România, la Complexul Olimpic din Izvorani sportul s-a îmbinat cu arta și cu grația interpretativă. Timp de mai multe zile, doi dintre cei mai valoroși coregrafi din lume, Patrick Kiens și Daymon Jones, au lucrat cu 7 gimnaste de top din România noi compoziții coregrafice la sol, care să fie în conformitate cu cerințele noului Cod de Punctaj.

Astfel, Federația Română de Gimnastică își continuă programul ferm de renaștere a echipelor reprezentative. Alături de decizia de a trimite cei mai buni gimnaști în stagii extinse de pregătire în Marea Britanie, acum, la Izvorani, a venit rândul fetelor de a beneficia de contribuția celor mai bine cotați coregrafi din Federația Internațională de Gimnastică: Patrick Kiens și Daymon Jones.

În acest sens, Maria Ceplinschi, Ana Maria Barbosu, Ioana Stănciulescu, Silvia Sfiringu și junioarele Amalia Puflea, Amalia Ghigoarță și Sabrina Maneca Voinea sunt cele șapte sportive care au avut parte de o experiență în premieră, în care au descoperit un alt mod de abordare a părții artistice a unui exercițiu.

”Ne-am simțit onorați că România ne-a cerut ajutorul în privința coregrafiei”

Cei…

Citeste continuarea Aici

You might also like