Ghid pentru achiziția de baterii bucătărie: alege un produs bun, fără să ai experiență în instalații

Cele mai bune baterii bucătărie sunt disponibile chiar și la distanță de un click, spun experții în domeniul sanitar. Astăzi, se poate comanda online, din magazinele de profil, orice tip de produs pentru utilizarea bucătăriilor și a băilor, inclusiv bateriile sanitare. Ca să faci cea mai bună alegere, trebuie să ții cont de câțiva factori.

I-am notat într-o listă pe care o poți urmări extrem de ușor în timpul cumpărăturilor. Iată tot ce trebuie să știi despre aceste baterii bucatarie.

 

Tipul de comandă

Poți opta pentru o baterie de bucătărie cu dublă comandă (doi robineți) sau cu monocomandă (un singur mâner), dacă vrei să faci o alegere clasică. Dacă vrei, însă, o bucătărie ultra-modernă, alege o baterie cu senzor sau cu atingere, printr-un sistem avansat de control al apei. Bateriile care, printr-o singură atingere, pornesc și opresc apa, sunt extrem de simplu de folosit și vin la pachet și cu un mare nivel de siguranță. Au devenit la modă pentru bucătării, pentru că sunt foarte practice: atunci când ești murdar, doar le atingi ușor ca să pornești apa, fără a murdări suprafața lor. Senzorul inteligent…

Citeste continuarea Aici

You might also like