Germania și Ungaria nu sunt de acord, în contextul în care nu își pot asigura aprovizionarea cu energie fără importuri din Rusia

În data de 24 februarie,  de când Rusia a invadat Ucraina, de atunci rușii au cucerit cinci așezări, iar în curând intenţionează să cucerească și Kievul. Deși Europa a impus un set sancțiuni aspre împotriva Rusiei pentru a opri războiul, în prezent două țări se opun.

În acest sens, este o răsturnare de situație în Europa în ceea ce privește sancțiunile impuse Rusiei.

Germania şi Ungaria fac jocurile Moscovei?!

Astfel, Germania și Ungaria nu sunt de acord, în contextul în care nu își pot asigura aprovizionarea cu energie fără importuri din Rusia.

În contextul economico-energetic, o reacție în acest sens a venit de la cancelarul german, Olaf Scholz, care a declarat că Europa nu-și poate asigura aprovizionarea cu energie fără importuri din Rusia. La rândul său, Ungaria spune că cei care susțin aceste sancțiuni vor ca poporul ”să plătească prețul războiului”.

În acest sens, oficialul german menționează că energia a fost exclusă în mod deliberat de rundele anterioare de sancțiuni, adăugând că energia Rusiei este de „o importanță esențială” pentru viața generală, de zi cu zi a cetățenilor săi, potrivit…

Citeste continuarea Aici

You might also like