Fotoliile japoneze, ideale pentru aplicarea tehnicilor de masaj

Aplicarea tehnicilor de masaj reprezintă una dintre cele mai apreciate metode prin care se poate interveni asupra corpului. De-a lungul timpului, metodele de aplicare a tehnicilor specifice au suferit transformări, astfel încât beneficiile acestora să se poată  manifesta  asupra cât mai multor părţi ale organismului, dar şi asupra psihicului uman.

Beneficiile masajului

Beneficiile aplicării tehnicilor de masaj au fost descoperite  încă din cele mai îndepărtate timpuri, astfel că aplicarea manevrelor  în scopuri  terapeutice a reprezentat modalitatea de pregătire şi recuperare în  perioadele de război. Masajul reprezenta metoda prin care  organismul  era pregătit să poată  susţine un efort mare, dar şi modalitatea de vindecare în cazul multor afecţiuni. Astfel, masajul şi-a demonstrat utilitatea şi beneficiile încă din cele mai îndepărtate timpuri, ajungând astfel să acopere o paletă foarte largă de acţiune, vizând echilibrul la nivel organic şi emoţional.

Tehnicile de masaj

Masajul reprezintă un cumul de  manevre care au  rolul de a  acţiona  asupra corpului cu o anumită presiune. Din punct de vedere al intensităţii,…

Citeste continuarea Aici

You might also like