Fostul căpitan al echipei naționale de fotbal a Rusiei, Igor Denisov i-a cerut direct lui Vladimir Putin să încheie războiul dus în Ucraina

Un nume extrem de cunoscut din Rusia i-a trimis recent o scrisoare lui Vladimir Putin prin care îi cere acestuia să încheie războiul, cu riscul de a fi anchetat pentru gestul său. Mai mult, acesta spune că este gata să „îngenuncheze” în fața liderului de la Kremlin.

Astfel, Igor Denisov, fostul căpitan al echipei naționale de fotbal a Rusiei a transmis recent că i-a cerut direct lui Vladimir Putin să încheie războiul dus în Ucraina, recunoscând că poate fi băgat în închisoare sau chiar ucis pentru cuvintele sale.

I-a trimis o scrisoare lui Putin

Recent, fostul căpitan al naționalei de fotbal a Rusiei, Igor Denisov, a avut curajul de a-i cere președintelui rus Vladimir Putin, să pună capăt invaziei din Ucraina sau cum o numesc autoritățile de la Kremlin, operațiunea specială. Retras din lumea fotbalului încă din anul 2019, acesta s-a pronunțat fățiș împotriva războiului purtat de țara sa împotriva vecinei României, Ucraina.

În cadrul unui interviu publicat miercuri, Denisov a transmis că “aceste evenimente sunt un dezastru. O groază totală. Nu știu, poate voi fi închis sau ucis pentru aceste cuvinte, dar vorbesc așa cum…

Citeste continuarea Aici

You might also like