Folosește consumabile de hârtie de unică folosință pentru o igienă perfectă!

Atunci când planifici echipamentele pentru zonele corporative, de birou sau de hotel, este extrem de important ca acestea să îndeplinească cele mai înalte standarde de igienă și să ofere utilizatorilor confort și siguranță maximă. Deși este deja standard să investești în săpunuri lichide sau spumante (nu sunt doar mai eficiente și mai economice decât săpunurile standard, dar și mai igienice și mai convenabile de utilizat), foarte mulți se întreabă adesea dacă un uscător de mâini este sau nu mai bun decât acele role prosop hârtie în dozatoare. Astăzi îți vor fi risipite îndoielile – din această postare vei afla care este o soluție mai bună, mai sigură și mai economică.

Uscătoarele electrice de mâini – convenabile, dar sigure?

Pentru a răspunde la această întrebare, în primul rând, ia în considerare modul în care funcționează uscătorul electronic de mâini. Acestea funcționează prin aspirarea aerului din camera în care se află și suflarea acestuia atunci când sunt activate de utilizator.

În practică, aceasta înseamnă că toate microorganismele din aer sunt răspândite de fiecare dată când se folosește un astfel…

Citeste continuarea Aici

You might also like