FLY PROJECT printre cei mai căutați artiști în JAPONIA

<<Muzica FLY PROJECT a devenit virală și în Japonia>>

După ce piesele Fly Project au bătut lumea în lung și în lat, fiind ascultate din Europa până în Asia și America Latină, Toca Toca cucerește acum și Japonia.

Piesa Toca Toca este în topul 10 Shazam al celor mai ascultate și căutate piese în Japonia, fiind pe locul 6. Toca Toca a intrat deja în trend și în celebra aplicație TikTok, unde este folosită în diverse filtre anime și toată lumea face coregrafii și dansează pe ea, generând peste 250 de milioane de hashtag’uri.

“Toca Toca e clar cea mai iubită piesă Fly Project, ea renaște în fiecare an, prinde un alt public, alt teritoriu, se extinde chiar si după 10 ani de la lansare, fapt care mi se pare excepțional, nu existe ceva să mă bucure mai mult ca muzica mea care ajunge cât mai departe și bucură oamenii de peste tot” spune Tudor.

Piesa Fly Project este acum în topul celor mai căutate piese și în Korea și Taiwan, urcând puternic, din nou, în preferințele oamenilor din continentul asiatic.

Don Reggaeton, cea mai recentă piesă lansată de Fly Project, urcă și ea în preferințele românilor, adunând vizualizări și…

Citeste continuarea Aici

You might also like