Florin Busuioc unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori ai rubricii meteo din România, a intrat în politică, după revoluţie

Florin Busuioc este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori ai rubricii meteo din România. Îl vedem mereu pe micile ecrane, însă nu mulți știm că actorul de teatru a intrat în politică după Revoluție.

Astfel, Florin Busuioc a fost invitat în cadrul podcastului „Boomerul și Milenialu”, cu Silviu Petcu și Alexandru Zob, podcast ce poate fi vizualizat pe canalul de Youtube HappyFish TV.

În cadrul acestui podcast, prezentatorul rubricii meteo de la Pro TV și-a adus aminte de o experiență neplăcută care a avut loc după Revoluție. Acesta povestește că a fost pus șef al Frontul Democrat al Salvării Naționale (FDSN), actual PSD, fără să își dorească acest lucru. De asemenea, el a mai spus că totul a durat doar 20 de minute pentru că apoi a fost prins de doi soldați care l-au legat și l-au dus la sediul FDSN, acolo unde a și fost pocnit.

Florin Busuioc a dat de mai multe ori la Teatru

Prezentatorul rubricii meteo de la Pro TV a vorbit și despre lucruri mai puțin negative și a povestit momentul în care a dat admiterea la Facultatea de Teatru. Acesta a spus că tatăl său a fost regizor de teatru popular în oraș și că a fost primul…

Citeste continuarea Aici

You might also like