florianrus lansează penultima piesă de pe noul său EP – „Sentimente cu alcool”

florianrus lansează astăzi „Sentimente cu alcool”, penultima piesă de pe EP-ul „Flacăra mea geamănă”. Piesa a fost cântată de-a lungul timpului doar în concertele sale prin țară, reușind să țină publicul în suspans pănă în ziua de astăzi referitor la data de lansare. „Sentimente cu alcool” reprezintă acea parte din noi care devine conștientă de sentimentele sale și de ceea ce simte pentru persoana iubită doar în momentul în care dorul devine mult prea apăsător. Și când ești mai vulnerabil și mai sincer cu tine dacă nu atunci când amesteci „sentimentele cu alcool”?

Piesa a fost scrisă chiar de către florianrus, iar de producția piesei s-a ocupat Costel Dominteanu (Domino). Videoclipul a fost regizat de către Ioana Stan alături de David Mogan (DOP), producția video fiind realizată de către Loops Production.

florianrus este unul din cei mai căutați songwriteri din România. În 2019, a lansat împreuna cu Mira piesa care a avut cele mai multe difuzări la radio din acel an cu 10 săptămâni de locul întâi – “Străzile din București”. La sfârșitul anului 2021, Florian lansa alături de JO piesa “Dacă m-ai…

Citeste continuarea Aici

You might also like