Florence + the Machine a anunțat lansarea albumului Dance Fever și a lansat single-ul ‘My Love’

Materialul „Dance Fever” a fost înregistrat în mare parte în Londra, în timpul pandemiei, când toată lumea aștepta întoarcerea la „normal”. Subiectul albumului se învârte în jurul lucrurilor care i-au lipsit cel mai mult lui Florence în timpul carantinei – cluburile, dansatul la festivaluri, fiind în mijlocul mulțimii, și speranța reuniunii.

Chiar înainte de începutul pandemiei, Florence a început să fie fascinată de choreomania, un fenomen din perioada Renascentistă, în care grupuri de oameni – câteodată chiar mii de persoane – dansau frenetic până când mureau de epuizare. Conceptul a rezonat cu Florence, care s-a aflat în deplasare nonstop pentru mai mult de un deceniu.
Imaginea și conceptul dansului, împreună cu choreomania, au rămas centrale pentru Florence, care le-a îmbinat cu propriile sale experiențe în arta dansului – o disciplină la care aceasta a apelat în primii ani de sobrietate – și cu elemente folclorice din Evul Mediu.

Începând, ca întotdeauna, cu o agendă plină de poeme și idei, Florence s-a întors în New York în martie 2020 pentru a începe înregistrarea noului material discografic cu Jack…

Citeste continuarea Aici

You might also like