Fiica transgender a lui Elon Musk a cerut schimbarea numelui

Fiica transgender a lui Elon Musk a depus o cerere de schimbare a numelui în conformitate cu noua ei identitate de gen și pentru că, spune ea, nu mai vrea să aibă nicio legătură cu tatăl biologic, transmite Reuters.
Astfel, ”Nu mai trăiesc cu tatăl meu biologic și nu mai doresc să fiu înrudit cu tatăl meu biologic în niciun fel”, și-a argumentat decizia.
Despre petiția pentru schimbarea numelui și pentru un nou certificat de naștere care să reflecte noua ei identitate de gen a fost depusă în aprilie la Curtea superioară din Santa Monica, Los Angeles. Presa a aflat însă abia în aceste zile.

 

Concret, Fostul Xavier Alexander Musk, care a împlinit recent 18 ani, vârsta consimțământului în California, a cerut instanței să-și schimbe sexul din bărbat în femeie și să-și înregistreze noul nume, potrivit documentelor instanței disponibile online pe PlainSite.org.

Mama ei este Justine Wilson, care a divorțat de Musk în 2008. Nu a existat o explicație suplimentară a rupturii dintre fiica lui Musk și tatăl ei, șeful Tesla și SpaceX, care încearcă o preluare în valoare de 44 de miliarde de dolari a platformei de socializare…

Citeste continuarea Aici

You might also like