Fiica cea mică a președintelui rus Vladimir Putin a primit un nou rol în cadrul celui mai puternic lobby de afaceri din țară

Katerina Tikhonova, în vârstă de 35 de ani, a primit o funcție extrem de importantă în Rusia.

Astfel, fiica cea mică a președintelui rus Vladimir Putin a primit un nou rol în cadrul celui mai puternic lobby de afaceri din țară, pentru a ajuta la contracararea impactului sancțiunilor internaționale cauzate de războiul din Ucraina, a relatat ziarul RBC.

Concret, Katerina Tikhonova a fost numită copreședinte al unui comitet pentru coordonarea eforturilor de substituire a importurilor de către Uniunea Rusă a Industriașilor și Antreprenorilor, cunoscută sub numele de RSPP, a relatat miercuri ziarul cu sediul la Moscova. Acesta a citat o copie a documentului privind decizia și a precizat că serviciul de presă al RSPP a confirmat numirea.

Fiica lui Putin nu a fost încă de acord cu numirea

RBC a relatat că un purtător de cuvânt al Innopraktika, care gestionează Fundația Națională pentru Dezvoltarea Intelectuală, unde Tihonova este un executiv de top, a declarat marți că aceasta nu a fost încă de acord cu numirea.

În Rusia, preşedintele Putin a subliniat importanța ca întreprinderile rusești să înlocuiască bunurile și serviciile străine…

Citeste continuarea Aici

You might also like