Facturile românilor au crescut la o medie de 500 de lei lunar anul trecut

Costul mediu lunar cu utilitățile în gospodăriile din ţara noastră au fost, anul trecut, de 497 de lei, în creștere cu circa 12% față de 2020, conform unei analize realizate de serviciul de plăți de facturi un-doi Centru de plăți.

De asemenea, calculul include costurile lunare medii per gospodărie cu plata facturilor pentru electricitate, gaze naturale, apă-canal și servicii de internet-TV-telefonie achitate în rețeaua de peste 10.000 de magazine partenere și în aplicația un-doi Centru de plăți, ce deservesc milioane de români din toată țara.

Asrfel,în 2021, românii au plătit, în medie, 213 lei pentru facturile lunare la gaze naturale, acesta fiind cel mai mare cost suportat cu utilitățile. Valoarea medie a unei facturi la electricitate a fost de 138 de lei, în 2021, în timp ce pentru apă-canal românii au achitat 79 de lei lunar și 67 de lei pentru servicii de internet-TV-telefonie.

Totodată, prin un-doi Centru de plăți s-au desfășurat, anul trecut, peste 36 de milioane de tranzacții de plăți de facturi, reîncărcare prepay, asigurări și viniete, atât în cele peste 10.000 de magazinele partenere deschise în peste 2.600 de…

Citeste continuarea Aici

You might also like