”Extratereștrii sunt mai avansați decât pământenii”, afirmă surprinzător astrofiziciana britanică Sarah Cruddas

 

Sarah Cruddas, astrofiziciana britanică, absolventă a Universității Leicester, care apare în noul sezon din serialul ”Conspirații OZN” de la televiziunea Sky History, vorbește despre existența extratereștrilor. Ea susține că ”civilizațiile inteligente ar putea fi mai avansate decât pământenii, motiv pentru care ele ne-ar putea găsi înaintea noastră”.

În contextul cultural, filmul ”UFO Conspiracies” va începe marți seara, 11 ianuarie 2022, la Sky History în Marea Britanie și îi va avea ca protagoniști pe Sarah Cruddas, care este și jurnalistă și autoare premiată, și pe actorul Craig Charles de la BBC 6 Music Radio, potrivit Leicester Mercury.

În plan mondial, după mai bine de 100 de ani de știință, astronomii caută în continuare semnale de la ET, dar până acum nimic concret nu a fost găsit.

Însă, ”Când te uiți la informațiile culese de știință, este posibil să nu fim singuri în univers. Omenirea s-a întrebat despre asta în întreaga sa existență. Și în următoarele decenii, poate chiar mai devreme, vom avea un răspuns cert la această întrebare. Nu ar trebuie să excludem varianta ca civilizația…

Citeste continuarea Aici

You might also like