Există modalitatea în care comercianții ridică prețurile în mod nejustificat

În această perioadă, premierul României a reacționat după ce au apărut mai multe informații legate de modalitatea în care comercianții ridică prețurile în mod nejustificat. Astfel, Nicolae Ciucă spune că a cerut realizarea mai multor controale speciale, în acest sens.

Astfel,  premierul Nicolae Ciucă spune că a discutat cu autoritățile pentru ca cetățenii să beneficieze de prețul corect al produselor. Acesta s-a referit la sărbătorile de Paşte şi a afirmat că a primit multe întrebări legate de produsele populare în aceste zile.

În opinia sa, „Am văzut şi partea aceasta de escaladare a preţurilor la anumite produse, am discutat cu instituţiile de linie, astfel încât, prin ANSVSA, prin ANPC, să veghem astfel încât să se evite specula şi cetăţenii să beneficieze de preţul corect al produselor şi de asemenea să asigurăm siguranţa alimentară, peste tot acolo unde se comercializează astfel de produse”, a declarat Nicolae Ciucă.

Mai mult, premierul a transmis autorităţilor să vegheze pentru a avea siguranța că produsele care au cea mai mare căutare se vând în condiții corespunzătoare.

Astfel, „Le cer să fie…

Citeste continuarea Aici

You might also like