Exclusiv! Viviana Sposub „Pandemia a fost cea mai înfloritoare perioadă din punct de vedere profesional, dar și emoțional”

Bravonet: Pentru inceput, pentru cei ce nu te cunosc, te poti descrie in cateva cuvinte?
Viviana Sposub: Sunt o tânără energică, pasionată de televiziune și muzică. La 6 ani am avut primul concurs muzical și de atunci mi-am pus în cap că vreau să îmi dezvolt latura artistică. Acum am 24 de ani, mă bucur de un parcurs extrem de frumos în televiziune și îmi doresc să continui pe acest drum, realizând lucruri de care să fiu mândră.

Cum ti se pare noul proiect de matinal?

Sunt fericită să încep un proiect nou alături de o super echipă! Iubesc televiziunea şi iubesc să le transmit oamenilor de acasă energie bună. Am alături cei mai talentaţi, energici, amuzanţi şi frumoşi parteneri, Bursucu şi George! Sunt sigură că le vom aduce telespectatorilor zâmbetul pe buze şi cred că astfel vor deveni dependenţi de <cafeaua> noastră. Abia aştept să vă uitati la „Dimineaţa cu noi!”.

Preferi ziare sau sa citesti stirile de pe telefon?
Având în vedere că telefonul este o sursă extrem de rapidă de informare și mereu la îndemână, prefer să citesc știrile zilei de pe telefon. Sunt foarte atentă la sursa informației și nu iau nimic de-a…

Citeste continuarea Aici

You might also like