Exclusiv! Augustin Viziru se pregateste sa revina pe micile ecrane de la Pro Tv intr-un nou serial!

Actorul a lucrat la mai multe proiecte cu Iura Luncasu si acum filmeaza pentru „Sibiu ’89”, un film regizat de Tudor Giurgiu, care se bazează pe o poveste reală, petrecuta in 1989, care s-a petrecut la Sibiu, unde au fost multi oameni, civili, polițiști, securiști, aruncați într-un bazin. La acel proiect Augustin Viziru lucreaza cu fostii colegi din „Vlad” adica Emilian Oprea, Cristi Popa, Marius Manole, Stefan Iancu sau Serban Pavlu.

 

augustin viziru cu ferita lui

 

Dupa acest proiect se pare ca Augustin a fost cooptat intr-o alta productie de lunga durata. Se aude ca acesta va interpreta un personaj principal intr-o productie care va fi difuzata la Pro TV. Astepram cu nerabdare mai multe detalii despre noul proiect de cursa lunga. Se stie ca Augustin are experienta pentru ca a mai jucat in seraiale precum „Lacrimi de iubire”, „Iubire ca in filme”, „Regina”, „Aniela”, „Pariu cu viata”, „Ingeri pierduti”, „Umbre”, „Fetele lui dom profesor”, „O gramada de caramele” si „Vlad”. Plus multe alte filme.

Articolul Exclusiv! Augustin Viziru se pregateste sa revina pe micile ecrane de la Pro Tv intr-un nou serial! apare prima dată în BRAVO…

Citeste continuarea Aici

You might also like