Europarlamentarul PNL Gheorghe Falcă a vorbit despre măsurile pe care Guvernul le pregătește din punct de vedere fiscal

În România, coaliția de guvernare a discutat în ultima vreme despre unele modificările la Codul Fiscal. Astfel, europarlamentarul PNL Gheorghe Falcă a explicat care sunt prioritățile, precizând că în opinia sa, revenirea la impozitul progresiv nu este o idee atât de bună.

În opinia acestuia, în ședința din coaliție care va avea loc miercuri se va prezenta doar situația de analiză a modificărilor la Codul Fiscal și nu va fi luată nicio decizie finală. „Din ce ştiu, mâine doar se prezintă situaţia de analiză a ceea ce înseamnă Codul Fiscal, nu cred că mâine se va lua o decizie”, a spus Falcă.

În ceea ce privește impozitul progresiv, măsură care a mai existat în România în 2004, liberalul susține că în opinia sa, această măsură nu este una bună. „Nu cred că este bine să ne întoarcem la impozitul progresiv din 2004”, a spus acesta.

Noi beneficii pentru familiile din România

În contextul social, Gheorghe Falcă susține că își dorește mai mult să crească natalitate în România, iar pentru acest lucru este nevoie ca familiile să beneficieze de deduceri din impozitul pe venit.

Astfel, „În schimb, sunt un om care…

Citeste continuarea Aici

You might also like