Eugenia Nicolae lansează o serie de sesiuni live spectaculoase: „Trăiesc cea mai intensă perioadă a vieții mele din punct de vedere creativ!”

Eugenia Nicolae este cunoscută datorită stilului proaspăt și plin de emoție prin care îmbină folclorul cu muzica pop iar pentru că muzica bună se simte cel mai bine live, artista vine în întâmpinarea publicului cu nu mai puțin de 5 videoclipuri noi, sesiuni live, pe care publicul le poate urmări pe canalul său de YouTube.

Prin această serie de video-uri, Eugenia Nicolae și-a dorit să abordeze într-o manieră reorchestrată alături de bandul ei și de artiștii Cazanoi Brothers propriul repertoriu, piese din folclorul nostru și din muzica lăutăreasca, dar și cântece pe care le-a compus pentru alți artiști, precum Theo Rose.

„Aceste sesiuni cu muzică lansate recent pe canalul meu de YouTube au venit din dorința mea, dar și pentru că fanii mei au votat într-un numar mare printr-un sondaj pe care l-am făcut pe Instagram.

Îmi place să implic ascultătorii mei în deciziile pe care le iau din punct de vedere muzical. Am ales împreună cu ei piesele cântate în aceste video-uri. Cea mai votată piesă a fost Inima n-o mai răbda. Mi-am dorit și eu foarte mult să îi fac o variantă live; din acest motiv am și adăugat o strofă nouă care nu…

Citeste continuarea Aici

You might also like