„Eu cu ce mă îmbrac?” Cleopatra Stratan lansează hitul verii!

Cleopatra Stratan aduce în playlisturi hitul verii! Cu un sound fresh și cu un refren ce va sta pe buzele tuturor fetelor și nu numai, „Eu cu ce mă îmbrac?” este o piesă cool, ce pune accent pe momentele funny cu care uneori te confrunți chiar și în fiecare zi atunci când îți privești nedumerit șifonierul, totul pe ritmuri Pop Dance, ce te vor prinde de la prima ascultare.

Compus și produs de către Cleopatra alături de Edward Sanda și Irina Kupko, single-ul te poartă într-o călătorie muzicală, acolo unde personajul principal se confruntă cu una dintre cele mai des întâlnite dileme ale vieții, iar versurile „Eu cu ce mă-mbrac?/N-am niciun răspuns/Am tot mall-ul în dulap/Și nu mi-e de-ajuns” conturează enigma celor care se pierd în propriul dulap.

„Am scris piesa cu soțul meu, Edward, și Irina Cupco, când ne-a venit ideea să scriem despre problema mondială a femeilor: hainele! Silviu Mîndroc a ecranizat perfect povestea piesei, iar prietenele mele, Marinela și Nicoleta Bezer, s-au potrivit de minune și îi mulțumesc enorm echipei cu care am lucrat la acest proiect!”, povestește artista.

Cleopatra Stratan a cunoscut succesul…

Citeste continuarea Aici

You might also like