Ești din provincie? Iată de ce să vii să faci videochat în București și nu de acasă, online!

În urmă cu 10 ani sau mai mult, varianta de a face videochat de acasă putea să pară o idee bună și chiar oferea câștiguri satisfăcătoare. Între timp însă, lucrurile au evoluat în industria de divertisment pentru adulți, astfel încât fetele care lucrează într-un studio de videochat din București și care beneficiază de toate avantajele pe care le oferă o astfel de locație obțin câștiguri de 2 până la 5 ori mai mari.

De ce este mai puțin profitabil să lucrezi de acasă?

Studio20 le oferă posibilitatea de a lucra ca model inclusiv fetelor care nu doresc să se mute într-un oraș în care există un studio. Ele primesc un comision de 80 până la 95% din veniturile obținute pe site-uri, precum și instrucțiuni pentru setarea conturilor, a softurilor și a calculatorului, sfaturi despre optimizarea imaginii și un manual complet de training. În plus, au acces la o adresă dedicată de Skype, unde pot să ceară ajutor de fiecare dată când se confruntă cu o problemă.

În schimb, ele trebuie să achiziționeze singure echipamentul tehnic, care nu este deloc ieftin. Au nevoie de un calculator cu procesor minim i5 și 4 Gb de RAM, însă preferabil este un procesor i7 cu 8 Gb de RAM. Sunt necesare, de asemenea, un webcam de bună calitate, lumini tip umbrelă de difuziune și un decor adecvat.

De asemenea, pentru a începe să lucrezi, ai nevoie de minimum 10 poze profesionale, precum și de două materiale video cu durata de un minut. Și, bineînțeles, de o conexiune de calitate, pentru că, dacă Internetul merge prost, toate eforturile tale vor fi în zadar.

Și, chiar dacă îndeplinești toate aceste criterii și lucrezi cât se poate de serios, trebuie să știi că un model dintr-un studio de videochat Bucuresti de top va câștiga mult mai bine decât tine, cu investiții considerabil mai mici. Iată cum se explică acest lucru!

Avantajele de care ai parte ca model de videochat în București

Veniturile mai mari obținute de fetele care aleg să lucreze în studiouri au numeroase explicații. Acestea se referă la condițiile de lucru oferite, la trainingul pe care îl primesc și la întreaga echipă prezentă în orice moment pentru a le ajuta.

În cele mai mari studiouri de videochat din București există zeci de camere, cu dimensiuni de peste 20 sau chiar 25 de metri pătrați, fiecare dintre ele dotată cu aparatură de cea mai bună calitate și decorată astfel încât să facă posibilă împlinirea diferitelor fantezii pe care le pot avea membrii site-urilor pentru adulți. Există, de exemplu, camere decorate ca dormitoare de prințesă, ca biblioteci, birouri, secții de poliție sau cabine de duș.

Fetele sunt ajutate să progreseze, încă din prima zi, de o întreagă echipă. O colegă mai experimentată le prezintă toate aspectele, teoretice și practice, care țin de acest domeniu. Diferiți profesori le oferă cursuri individuale gratuite de limba engleză, de cultură generală și de machiaj. În plus, în primele trei luni de activitate beneficiază de un venit minim garantat în valoare de 1 000 de dolari pe lună.

Iată tot atâtea argumente pentru a renunța la ideea de a lucra de acasă și a alege mai degrabă să faci videochat București! Este una dintre cele mai bune decizii pe care le poți lua, pentru a-ți schimba viața în bine!

 

You might also like