Elon Musk va ridica interdicția lui Trump de pe Twitter

În viitor, Elon Musk a anunțat că va ridica interdicția lui Donald Trump de pe Twitter, dacă va prelua controlul asupra rețelei de socializare. Liderul Tesla a mai spus că decizia luată a fost una greșită din punct de vedere moral.

Elon Musk va ridica interdicția lui Trump de pe Twitter, dacă va prelua controlul asupra rețelei de socializare

În opinia sa, Elon Musk a precizat, în cursul zilei de marți, că dacă va prelua controlul asupra Twitter, atunci va ridica suspendarea definitivă a contului lui Donald Trump, fostul președinte al Statelor Unite ale Americii (SUA). Fostul locatar al Casei Albe a primit interdicție după ce a avut loc un atac asupra Capitoliului.

După pererea fondatorul Tesla și SpaceX, decizia de a suspenda definitiv contul fostului președinte american a fost una greșită din punct de vedere moral, însă a fost și una lipsită de sens.

Astfel, “Cred că a fost o eroare deoarece acest lucru a alienat o mare parte din ţară şi nu l-a împiedicat până la urmă pe Donald Trump să se facă auzit”, deoarece el este acum pe propria reţea de socializare, a subliniat el într-o conferinţă organizată de Financial…

Citeste continuarea Aici

You might also like