Electrocasnicele pentru o bucătărie bine echipată

Produsele electrocasnice sunt cele care completează în mod natural bucătăria. Plite încorporabile, pe inducție, frigidere No Frost, cuptoare cu aburi…

Care sunt însă produsele electrocasnice pe care trebuie să alegi pentru o bucătărie super echipată?

Cuptoarele încorporabile. Un cuptor încorporabil este o alegere esențială atunci când vrei să pregătești cele mai delicioase preparate. Și se poate adapta de minune bucătăriei sau nevoilor tale- poț alege un model de 45 sau 60 de cm. Pe lângă faptul că te ajută să câștigi un plus de spațiu, noile modele de cuptoare au o mulțime de funcționalități- un cuptor combinat cu microunde, cu aburi, cu aer cald, cu grill sau care prepară la o temperatură joasă mâncarea…

Poți alege și modele de plite care să completeze de minune cuptorul ales. Plitele sunt inima bucătăriei. Sunt cele care te ajută să prepari cele mai delicioase feluri de mâncare. Poți alege un model pe gaz, mai tradițional sau vitroceramic, mai modern. Sau poți alege plitele pe inducție, care îmbină de minune rapiditatea cu un consum slab de energie.

Gazul este economic și foarte reactiv, dar și foarte apreciat de către gastronomi. Placa vitroceramică este frumoasă și flexibilă și are zone de ardere potrivite mărimii tigăilor și cratițelor.

Dar, plăcile pe inducție devin din ce în ce mai populare. Mai rapide și aproape la fel de reactive ca și cele pe gaz, plăcile pe inducție te ajută să faci economii de energie, căldura fiind produsă acolo unde este nevoie.

Poți alege o plită cu o hotă integrată pentru un câștig optim de spațiu și un design minimalist.

Frigidere adaptate tuturor familiilor. Orice familie are nevoie de un frigider care să răspundă nevoilor. Poți alege un frigider cu o mărime de la 80 la 180 de cm.

Poți alege și un model cu un congelator integrat sau cu un compartiment separat. In plus, unele modele se pot incastra foarte usor într-un mobilier tip coloană. Mai puțin discret deci mai impozant este frigiderul american, un adevărat star al bucătăriei cu ușile sale duble și cu un distribuitor de apă și gheață.

Mașina de spălat vase este cel mai adesea preferata celor care nu suportă să spele vasele. Se ocupă de toate vasele pentru tine iar tu nu va trebui să mai faci niciun efort. Tehnologiile sunt și ele din ce în ce mai evoluate și acestea sunt și din ce în ce mai silențioase.

You might also like