Ela Crăciun știe cel mai bine ce nu vor să audă femeile însărcinate

După ce a trecut prin trei sarcini, a lansat trei cărți care s-au bucurat de vânzări spectaculoase și multiple programe de parenting, Ela Crăciun știe foarte bine care sunt lucrurile pe care orice femeie le poate considera stânjenitoare atunci când este însărcinată.

 

Pentru că transformarea viitoarei mămici este una spectaculoasă, de cele mai multe ori oamenii au reacții tranșante și nepotrivite, care din păcate nu țin cont de sentimentele și așa puse la grea încercare ale femeilor însărcinate.

 

Într-un material realizat pentru comunitatea sa, Ela Crăciun a atras atenția asupra celor mai frecvente gafe cărora femeile însărcinate trebuie să le facă față. ,,Este și așa o perioadă în care ești provocată mai la tot pasul, chiar și de cele mai mici lucruri. Atunci când corpul tău devine de nerecunoscut, echilibrul hormonal este și el precar, iar să mai auzi și gafele celor din jur poate fi cam mult pentru femeile însărcinate. Așa că m-am gândit să fac un mic ghid al celor mai frecvente și nepotrivite exprimări cu care viitoarele mămici au de obicei de-a face, în interacțiunile lor cu ceilalți. Totul a pornit de la…

Citeste continuarea Aici

You might also like