Ela Crăciun emoționată până la lacrimi de copii de 8 martie

De 8 martie, Ela Crăciun a planificat o ieșire alături de mămicile din comunitatea sa, motiv de mare bucurie și emoție, precum și un prilej excelent de a face schimb de experiențe emoționante cu femeile care îi sunt de ani buni alături și o susțin.

 

În timpul discursului său de mulțumire pentru implicarea activă de care a dat dovadă ,,familia sa virtuală”, așa cum își numește ea susținătoarele, Ela Crăciun a izbucnit în lacrimi în momentul în care a povestit episodul de la grădinița fiului său Nicholas, alături de care și-a început ziua.

 

,,Vreau să vă povestesc un episod foarte emoționant de care am avut parte cu Nicholas. Participam la joc făcut la grădiniță, în cadrul căruia noi, mămicile, stăteam cu ochii închiși, iar copiii ne spuneau ,,te iubesc, mami”, pe rând, timp în care noi trebuia să le recunoaștem vocile micuților. Bineînțeles că nu a fost nicio mamă care să nu recunoască glasul puiului său. Îmi dau seama că dăm absolut totul pentru ei, însă pentru a putea face asta, trebuie să avem mereu grijă să ne umplem și noi rezervorul și să facem și lucruri pentru noi”, a povestit printre…

Citeste continuarea Aici

You might also like