Ela Crăciun are un nou look, după ce și-a făcut lifting de sprâncene

Apropierea dintre Ela Crăciun și sora sa nu mai este un secret pentru multe persoane. Puțini știu însă că în materie de frumusețe și look, sora Elei Crăciun este cea care de fapt are mereu un cuvânt de spus. Acesta este și motivul pentru care de curând doctor Ana Crăciun Douglas a performat o nouă procedură de succes, care spre entuziasmul surorii sale, s-a tradus într-un aspect mai luminos și mai tonifiat al feței.

 ,,Este o diferență incredibilă între cum arătau sprâncenele mele înainte de lifting și cum arată acum. Sunt foarte încântată de rezultat. De câțiva ani încoace, sora mea este cea care se ocupă de tenul meu. Nimeni altcineva nu este responsabil în acest moment de tenul meu minunat și pot spune că toate complimentele pe care le primesc despre cât de luminoasă este și cât de bine arată fața mea, i se datorează surorii mele.”, a declarat Ela Crăciun.

 Liftingul de sprâncene este o procedură care se bucură de multă apreciere și în rândul vedetelor de la Hollywood, două dintre celebritățile de afară care au apelat la ajutorul esteticienilor în acest sens fiind Kendall Jenner și Bella Hadid. În România,…

Citeste continuarea Aici

You might also like